Milkshake med appelsin

Af Mette Borre og Line Dam Bülow, Kliniske diætister

Mild og frisk milkshake, som kan anrettes med en skefuld vaniljeis på toppen.

2 portioner

Ingredienser

  • 4 pasteuriserede æggeblommer
  • 2 spsk. sukker
  • 2 dl kærnemælk
  • 1 dl skyr
  • ½ dl piskefløde 38%
  • ½ dl appelsinsaft

Sådan gør du

  1. Alle ingredienser blendes sammen
  2. Smag til med yderligere sukker
  3. Serveres i glas, eventuelt med is  på toppen.

Tips til opskriften

Appelsinsaft kan erstattes af andre typer saft, eksempelvis solbær eller hyldeblomst. Hvis der anvendes koncentreret frugtsaft i stedet for appelsinsaft, skal mængden af saft cirka halveres.

Næringsberegning pr. portion, uden is på toppen

Energi 1.500 kJ / 360 kcal
Protein 15 g